marți, 28 februarie 2012

Remember 28 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 28 februarie 2009 si 2010
2009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Problemele zilei. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania avem rezultatele de la Iasi - Grand Prix Iasi 2009 etapa I seniori si copii, de la Campionatul capitalei juniori 2009, clasamentul de la concursul de dezlegari, iar la Turnee de sah in lume avem rezultatele, clasamentul si perechile de la Turneul Bundesliga. In cadrul rubricii Articole teoretice avem partea a 3-a a articolului intitulat Catalin Ardelean ne prezinta Imbunatatirea pozitiei figurilor. In cadrul rubricii de Interviuri avem un interviu cu GM Kiril Georgiev. In cadrul rubricii Biografii sahiste avem doua articole: partea 1 a articolului intitulat Nakamura-jucatorul spectacol si respectiv Anish Giri-Urmasul lui Anand?

Aici puteti vedea articolele din 28 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Miniatura zilei, Antrenamentul zilei, Fotografia zilei si Un studiu pe zi. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem de la Iasi: Cupa Moldovei pe echipe si Grand Prix Iasi 2010 cu rezultatele finale, Cupa Martisorului cu liste start, rezultate si clasamentul final, iar de la memorialul Victor Ciocaltea avem turneul Open copii. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem o partida comentata de la Gotth Art Cup GM Szentgotthard, Ungaria si Rapport Richard la doar 13 ani a realizat la Budapesta a 2-a norma de MM.

Aici puteti vedea articolele din 28 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu