luni, 27 februarie 2012

Remember 27 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 27 februarie 2009 si 2010
2009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor O diagrama pe zi si O problema pe zi. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania avem rezultatele de la Memorialul Paul Diaconescu - seniori si juniori, Ploiesti, iar la Turnee de sah in lume avem clasamentul final si 2 partide comentate de la Turneul IM de la Rochefort, avem partide comentate din runda 7 de la Linares Super GM si partida 7 comentata de MM Mihail Marin de la meciul Topalov-Kamsky. In cadrul rubricii Articole teoretice avem partea a 2-a a articolului intitulat Activizarea turnului in finaluri si importanta ei. Ni se prezinta rezultatele de la sondajele blogului. In cadrul rubricii de Interviuri avem un interviu cu Antoaneta Stefanova.

Aici puteti vedea articolele din 27 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Capcane in deschidere, Antrenamentul zilei, O problema pe zi, Un studiu pe zi, Barfa zilei si Stirile din sah 24 din 24 de ore. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem de la Ploiesti Memorialul Paul Diaconescu 2010, rezultate, clasament si perechile, de la Grand Prix Iasi 2010 etapa I listele start, rezultatele primelor 5 runde si perechile rundei 6.  In cadrul rubricii Divertismentul in sah avem prezentate cele 10 moduri de a pierde la sah. La rubrica Interviuri avem prezentata partea a 7-a a interviului cu Garry Kasparov.

Aici puteti vedea articolele din 27 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu