duminică, 26 februarie 2012

Remember 26 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 26 februarie 2009 si 2010
2009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor O diagrama pe zi si Studii sah. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania avem rezultatele de la Memorialul V.Ciocaltea, copii, iar la Turnee de sah in lume avem rezultatele si clasamentul turneului IM de la Rochefort, avem partide comentate din runda 6 de la Linares Super GM si rezultatul final de la meciul Topalov-Kamsky. In cadrul rubricii Articole teoretice avem partea a 2-a a articolului intitulat Imbunatatirea pozitiei figurilor. In cadrul Biografiilor sahiste aflam Despre moartea lui Alexander Alehin, in cadrul Curiozitati sahiste avem articolul intitulat Un nou sport hibrid intre forta mentala si forta fizica, iar la Cititorii cu chef de scris avem partea a 2-a a articolului Polgar: o metoda de urmat?

Aici puteti vedea articolele din 26 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Miniatura zilei, Antrenamentul zilei si Un studiu pe zi. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem de la Grand Prix Iasi 2010 etapa I rezultatele rundei 2, iar in cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem prezentate partide si pozitii jucate si analizate la Gotth Art Cup GM Szentgotthard, Ungaria si partide comentate si rezultate de la Turneul 2nd Batavia Amsterdam, Olanda (Max Euwe Challenge Amsterdam, Olanda). Se continua prezentarea Meciul tematic de siciliana dintre Judith Polgar-Gregory Kaidanov. La rubrica Interviuri avem prezentat un interviu cu Alexander Khalifman.

Aici puteti vedea articolele din 26 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu