sâmbătă, 25 februarie 2012

Remember 25 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 25 februarie 2009 si 2010
2009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor O diagrama pe zi si O problema pe zi. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem clasamentul final de la Cupa Presedintelui, Chisinau,  avem rezultate, clasament si perechile de la Open Rochefort, partide comentate si clasamentul de la Linares Super GM. In cadrul rubricii Teoria finalurilor avem partea 1 a articolului intitulat Activizarea turnului in finaluri si importanta ei si partea 1 a articolului intitulat Imbunatatirea pozitiei figurilor.

Aici puteti vedea articolele din 25 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Capcane in deschidere, Antrenamentul zilei, Un studiu pe zi si Stiri din sah 24 din 24 de ore. In cadrul Turneelor de sah in Romania de la Satu Mare avem Turneul Maestrilor, iar in cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem prezentate partide comentate din runda 10 de la Editia a XXVII-a Super GM Linares-Spania. Se continua prezentarea Meciul tematic de siciliana dintre Judith Polgar-Gregory Kaidanov. La rubrica Legendele sahului avem prezentata partea a 6-a a articolului intitulat Karpov-Kasparov, file de istorie despre bataliile epice dintre cei doi mari K.

Aici puteti vedea articolele din 25 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu