vineri, 24 februarie 2012

Remember 24 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 24 februarie 2009 si 2010
2009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor O diagrama pe zi si Finalul zilei. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem rezultatele meciului si partidele 5 si 6 comentate de catre MM Mihail Marin de la meciul Topalov-Kamsky, iar de la Cupa Presedintelui, Chisinau avem rezultate, clasament si perechile. In cadrul rubricii Partide alese de la XXI Magistral Rapid Final Leon, Spania 2008 avem partida Ivanchuk-Anand. In cadrul rubricii Biografii sahiste avem partea a 3-a a articolului intitulat Duncan Suttles - un campion al originalitatii. In cadrul rubricii Sah Trivia trebuie sa descoperim Cine sunt cei doi jucatori prieteni.

Aici puteti vedea articolele din 24 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Miniatura zilei, Antrenamentul zilei, Un studiu pe zi si Stiri din sah 24 din 24 de ore. In cadrul Turneelor de sah in lume avem prezentate perechile si rezultate de la Linares, iar de la editia a 26-a a Open Cappelle la Grande, Franta avem o partida comentata. Se continua prezentarea Meciul tematic de siciliana dintre Judith Polgar-Gregory Kaidanov. La rubrica Finaluri interesante si instructive avem partea 1 a Finalurilor de nebuni de culori diferite. In cadrul rubricii Curiozitati sahiste avem articolul intitulat Limbajul corpului si sahul.

Aici puteti vedea articolele din 24 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu