joi, 23 februarie 2012

Remember 23 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 23 februarie 2009 si 2010
2009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Pozitia zilei si O diagrama pe zi. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania de la Memorialul Paul Diaconescu 2009 copii avem lista de start, rezultate, clasament si perechile. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem partide comentate runda a 4-a de la Linares, partida de la meciul Topalov-Kamsky, Festivalul de la Aeroflot Open este in plin scandal, de la Cupa Presedintelui avem partide, rezultate, clasament si perechile, iar in Bulgaria avem un nou record de simultan realizat de Georgiev la 360 de jucatori. In cadrul rubricii Teoria Deschiderilor avem rubrica cu un viitor incert. De la Turneul Online Colosseum 41, 5+0, 9 runde avem prezentate partidele jucate. In cadrul rubricii Lectura si poezia despre sah avem articolul intitulat Democratia pieselor de sah.

Aici puteti vedea articolele din 23 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Capcane in deschidere, Antrenamentul zilei, Un studiu pe zi, Stiri din sah 24 din 24 de ore si Soparla zilei. In cadrul Turneelor de sah in Romania de la Memorialul Paul Diaconescu 2010 avem rezultate, clasament si perechile. In cadrul Turneelor de sah in lume avem prezentate rezultate, clasament si partide comentate de la Linares. Ni se prezinta Meciul tematic de siciliana dintre Judith Polgar-Gregory Kaidanov. La rubrica Diverse avem articolul intitulat Sahul in scoala - o realitate. In cadrul rubricii Interviuri avem partea a 6-a a interviului cu Garry Kasparov.

Aici puteti vedea articolele din 23 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu