miercuri, 22 februarie 2012

Remember 22 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 22 februarie 2009 si 2010
2009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor O problema pe zi si O diagrama pe zi. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania de la etapa 1 Apulum Grand Prix 2009 Cugir avem rezultate, comentarii si clasament, iar de la Memorialul Paul Diaconescu, Ploiesti avem rezultate. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem partide comentate runda a 3-a de la Linares, partida a 4-a de la meciul Topalov-Kamsky comentata de catre MM Mihail Marin si clasamentele si rezultatele celor 3 turnee de la Guingamp.In cadrul rubricii Teoria Deschiderilor avem prezentat Gambitul Regelui. La Intamplari din lumea sahului aflam ca Chessbase mentioneaza site-ul de sah Sah cu Ceausescu! Avem prezentata partea a 6-a a articolului Catalin Ardelean si Gandirea schematica. De la Turneul Online Colosseum 41, 5+0, 9 runde avem prezentat clasamentul final. In cadrul rubricii Interviuri avem partea a 2-a a interviului cu MM Mihail Marin.

Aici puteti vedea articolele din 22 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Miniatura zilei, Antrenamentul zilei, Un studiu pe zi, Stiri din sah 24 din 24 de ore si Zvonul zilei. In cadrul Turneelor de sah in lume avem prezentate rezultate si partide de la a 2-a editie a Batavia Amsterdam Chess Tournament, Olanda.De la Dumbravita avem o corespondenta de la dl.Ilie Uta. In cadrul rubricii Tinere talente: Le Quang Liem are rating ELO de aproape 2700. Continua cu partea a 2-a rubrica Probleme ale teoriei sahiste moderne.

Aici puteti vedea articolele din 22 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu