marți, 21 februarie 2012

Remember 21 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 21 februarie 2009 si 2010
2009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor O diagrama pe zi si Pozitia zilei. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem partide comentate runda a 2-a de la Linares, partida a 3-a de la meciul Topalov-Kamsky comentata de catre MM Mihail Marin, clasamente, rezultate si perechi la cele 3 turnee de la Guingamp si lista provizorie a participantilor la a 4-a etapa a FIDE Grand Prix, Rusia. In cadrul rubricii Diverse avem Carti si reviste de sah de la Libraria lui Pessi Emil.Pentru turneele viitoare avem prospectul Campionatului National Individual pentru copii si juniori, Voineasa. La rubrica Cititorii cu chef de scris avem partea 1 a articolului intitulat Polgar, o metoda de urmat?

Aici puteti vedea articolele din 21 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Capcane in deschidere, Antrenamentul zilei  si Un studiu pe zi. Se continua cu prezentarea lucrarii maestrului Volodia Vaisman intitulata Metodologia antrenamentului sahist (Partea a 30-a). In cadrul rubricii Partide alese avem o partida jucata de catre Bent Larsen in 1987 la Hastings. In cadrul rubricii Interviuri avem doua interviuri cu noul Presedinte al FRSah dl.Constantin Dumitriu si respectiv cu Victor Bologan.

Aici puteti vedea articolele din 21 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu