luni, 20 februarie 2012

Remember 20 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 20 februarie 2009 si 2010
2009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor O diagrama pe zi si O problema pe zi. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem partide comentate de la Linares si partida a 3-a de la meciul Topalov-Kamsky. Pentru Turneul Online Colosseum 41 avem prezentata invitatia de participare. Continua cu partea a 2-a articolul Duncan Suttles-un campion al originalitatii. In cadrul rubricii Diverse avem intrebarea De ce a ramas Dieter Nisipeanu fara sparring partenr? In cadrul Interviurilor avem prezentate 2 interviuri cu MM Mihail Marin si respectiv Viorel Iordachescu.

Aici puteti vedea articolele din 20 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei si Un studiu pe zi. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem partide de la runda 6 Linares, o partida comentata din runda 9 de la Open Sevilla, iar de la Aeroflot Open Moscow avem prezentate partide comentate. La FRSah avem noua conducere aleasa. In cadrul rubricii Interviuri avem un interviu cu GM Yuri Drozdovskij.

Aici puteti vedea articolele din 20 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu