duminică, 19 februarie 2012

Remember 19 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 19 februarie 2009 si 2010
2009

In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem rezultatele, clasamentul si partide de la Turneul Aeroflot Open 2009, partide comentate de la Linares, clasamentul, rezultatele, perechile si o partida comentata de Dragos Dumitrache de la Turneul de la Guingamp 2009, partide comentate de la meciul Topalov-Kamsky de catre MM Mihail Marin, iar Vlad Jianu comenteaza partida de la Olimpiada Dresda 2008 dintre Kamsky-Svidler.

Aici puteti vedea articolele din 19 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Antrenamentul zilei, O problema pe zi, Miniatura zilei, Un studiu pe zi si Capcane in deschidere. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem rezultate de la o competitie pe echipe Divizia secunda Middlesex, de la Linares rezultate, clasamentele si partide comentate, iar de la Gibtelecom Masters Caleta, Anglia avem o partida comentata. In cadrul rubricii In Memoriam avem pe Veaceslav Cebanenco. In cadrul rubricii Interviuri avem un interviu cu GM Stuart Conquest.

Aici puteti vedea articolele din 19 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu