joi, 16 februarie 2012

Remember 16 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 16 februarie 2009 si 2010
2009

In cadrul rubricilor zilnice se continua cu prezentarea articolelor: O diagrama pe zi si O problema pe zi. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania avem rezultatele si clasamentul final de la Juventus: Cupa Inimilor Deschise si partide comentate cu Adrian Petrisor de la Campionatul National. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem partide comentate de la turnee prin Europa, rezultate si perechi la Open Pfalz si Ceremonia de deschidere a meciului Gata Kamsky-Veselin Topalov. Avem prezentata partea 1 a articolului intitulat Catalin Ardelean si gandirea schematica.

Aici puteti vedea articolele din 16 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei si Stirile din sah 24 din 24 de ore. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem partide de la runda 6 Aeroflot Open, Moscow 2010. In cadrul rubricii Diverse avem Chestionar pentru candidatii la Consiliul Director al FRSah de la dl Sergiu Grunberg si un chat cu dl.Dan Radu Zatreanu. In cadrul rubricii Interviuri avem partea a 5-a a interviului cu Garry Kasparov.

Aici puteti vedea articolele din 16 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu