luni, 13 februarie 2012

Remember 13 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 13 februarie 2009 si 2010
2009

Rubricile zilnice continua cu O diagrama pe zi si O problema pe zi.  In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania avem Grand Prix Junior 2009. In cadrul rubricii Teoria Deschiderilor avem prezentata Apararea Alehin, iar la Rubrica Incepatorului de la David Bronstein avem 40 recomandari pentru incepatori.

Aici puteti vedea articolele din 13 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem rezultatele si clasamentul dupa 3 runde si perechile rundei 4 de la Turneul International de Sah Cotroceni 2010. Dl.Ilie Uta ne-a transmis o corespondenta de la Dumbravita unde este o Manifestare sahista cu intreceri intre 3 scoli din Romania si Ungaria, iar dl.Volodia Vaisman ne impartaseste din experienta Federatiei Franceze de Sah. Partide comentate avem de la Campionatul Armeniei si de la Aeroflot Open, Moscow 2010. In cadrul rubricii Teoria Deschiderilor avem partea a 5-a a deschiderii Partida Scotiena. In cadrul Legendele sahului avem partea a 4-a a articolului Karpov-Kasparov, file de istorie despre bataliile epice dintre cei doi mari K, in cadrul rubricii Interviuri avem prezentat un interviu cu Alexey Shirov, iar in cadrul rubricii Diverse avem prezentati candidatii la Presedintia FRSah dl.Dan-Radu Zatreanu si respectiv dl.Constantin Dumitriu.

Aici puteti vedea articolele din 13 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu