miercuri, 8 februarie 2012

Remember 08 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 08 februarie 2009 si 2010
2009

Rubricile zilnice continua cu O problema pe zi. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem prezentate rezultatele si clasamentele finale de la Campionatul National de Sah Individual Masculin si Feminin, Eforie Nord, iar de la Cupa Inimilor Deschise avem programul turneului. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem programul si rezultatele jucatorilor romani participanti la Open Lienz 2009, partide de la editia a VII-a  Gibtelecom Masters, iar de la Linares editia a 26-a un fragment din interviul GM Alexander Grischuk. In cadrul rubricii Interviuri avem prezentat un interviu cu Dieter Nisipeanu. In cadrul rubricii Diverse aflam ca Anatoly Karpov preia nationala Iranului.

Aici puteti vedea articolele din 08 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Antrenamentul zilei si Miniatura zilei. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem prezentate 2 partide comentate de la Campionatul National de Sah Feminin, Olanesti.  In cadrul Turneelor de sah in lume aflam ca Stellwagen a castigat Premiul Yearbook pentru Noutatea anului 2009. In cadrul rubricii Interviuri avem prezentat un interviu cu Humpty Konern. In cadrul Rubrica incepatorului avem prezentata partea a 7-a a articolului intitulat Cum sa va imbunatatiti jocul de mijloc - Jocul pozitional: structura de pioni.

Aici puteti vedea articolele din 08 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu