marți, 7 februarie 2012

Remember 07 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 07 februarie 2009 si 2010
2009

Rubricile zilnice continua cu O diagrama pe zi si O problema pe zi. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem prezentate in continuare rezultatele rundelor si perechile de la Campionatul National de Sah Individual Masculin si Feminin, Eforie Nord, Programul turneului Cupa Vointa-Informatia Zilei Satu Mare editia a VII-a, iar de la Cluj Napoca Cupa Stars Lubricants clasamentele finale ale editiei I si un album foto.In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem partidele rundei 1 de la editia a VII-a  Gibtelecom Masters, iar de la Campionatul European de sah individual, Muntenegru 2009 avem prezentate programul si premiile turneului precum si lista jucatorilor. In cadrul rubricii Finaluri interesante si instructive avem prezentate Finalul cu 2 cai.

Aici puteti vedea articolele din 07 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Antrenamentul zilei. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem prezentate clasamentele finale de la Campionatul National de Sah. In cadrul Interviurilor avem prezentat un interviu cu Igor Zaitsev. In cadrul Legendelor sahului avem o partida din anul 1960 jucata de catre Boris Spassky.

Aici puteti vedea articolele din 07 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu