miercuri, 15 februarie 2012

Remember 15 februarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 15 februarie 2009 si 2010
2009

In cadrul rubricilor zilnice se continua cu prezentarea articolelor: O diagrama pe zi, O problema pe zi si Finalul zilei. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania avem rezultatele rundelor 3,4,5 si 6 si perechile rundei 7 de la Juventus: Cupa Inimilor Deschise, clasamentele finale de la Cupa Primaverii Timisoara, Olimpiada Scolara Judeteana de Sah de la Giurgiu. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem rezultatele rundei 9 si clasamentul final de la Open Lienz 2009 din Austria, lista participantilor, rezultatele rundelor 1 si 2 si perechile rundei 3 de la Turneul De la Guingamp, Franta si Open Pfalz. De la Turneul online Colosseum 39, 5+0, 9 runde si 40, 3+0, 9 runde avem prezentate clasamentele finale si pozitii comentate din partidele jucate. In cadrul rubricii Interviuri avem prezentat un interviu din anul 1938 cu Alexander Alehin.

Aici puteti vedea articolele din 15 februarie 2009

2010

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Antrenamentul zilei, Miniatura zilei si Stirile din sah 24 din 24 de ore. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem o partida comentata si un interviu cu Corina Peptan de la Turneul International de Sah Cotroceni 2010. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem clasamentul, perechile si partide de la Torneo Internacional de Ajedrez Ciudad de Linares, editia a XXVII-a, Spania, iar de la Aeroflot Open, Moscow 2010 avem prezentate doua partide comentate. In cadrul rubricilor Articole teoretice  avem prezentata partea 1 a articolului Probleme ale teoriei sahiste moderne, iar in cadrul rubricii Diverse avem Solicitarea lui Anand pentru Campionatul Mondial impotriva lui Veselin Topalov, iar dl.Corneliu Pascalau este candidat la functia de vicepresedinte al FRSah.

Aici puteti vedea articolele din 15 februarie 2010
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu