miercuri, 11 ianuarie 2012

Remember 11 ianuarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 11 ianuarie 2009 si 2010
2009

Rubricile zilnice continua cu O diagrama pe zi si O problema pe zi. In cadrul rubricii Turnee de Sah in Romania avem de la Satu-Mare Turneul Maestrilor editia a 4-a rezultatele, perechile si clasamentul, iar de la Masters Grand Prix Junior 2008 avem rezultatele partiale. In cadrul rubricii de Turnee de Sah in lume din India de la New Delhi avem turneul Parsvnath International Open Chess Tournament. In cadrul rubricii Rubrica Incepatorului avem propuse spre rezolvare diagrame. In cadrul Interviurilor avem prezentat un interviu cu MM Viorel Bologan, iar in cadrul rubricii Sah Trivia ni se propune spre dezlegare o noua imagine a unui jucator de sah. De la Maratonul Turneelor Online Colosseum 33,34 si 35 avem clasamentele finale si pozitii comentate din partidele jucate si selectate.

Aici puteti vedea articolele din 11 ianuarie 2009

2010

Avem continuarea rubricilor zilnice: Matul zilei, Miniatura zilei, Set de probleme si Antrenamentul zilei. Avem prezentate, in cadrul rubricii Turnee de Sah in Romania, Semifinalele Campionatului European Individual de Sah prin Corespondenta. In cadrul rubricii Diverse avem Istoria Sahului din Guatemala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu