miercuri, 4 ianuarie 2012

Remember 04 ianuarie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 04 ianuarie 2009 si 2010
2009

Rubricile zilnice continua cu Solutia studiului Keres, Problemele zilei, O problema pe zi si O diagrama pe zi. In cadrul Turneelor de Sah in lume avem prezentat turneul de la Reggio Emilia unde este prezent MM Mihail Marin. Ziua de 04 Ianuarie este declarata Ziua Mondiala a Compozitiei Sahiste si ne este prezentata diagrama de concurs. In cadrul rubricii Lectura si poezia despre sah avem Pasiunea pentru sah a lui Octavian Paler. In cadrul rubricii Diverse avem doua articole prin care aflam ca Sahul va fi in curand parte a olimpismului si respectiv Blogul este public asa cum a fost si pana acum!  Avem prezentata o Pseudo-recenzie de carte cu subiect sahist. 

Aici puteti vedea articolele din 04 ianuarie 2009

2010

Avem continuarea rubricilor zilnice: Matul zilei, Capcane in deschidere, Antrenamentul zilei si Stirile din sah 24 din 24 de ore. Avem prezentata pentru Ziua Mondiala a Compozitiei Sahiste - Sah cu Marin Sorescu. Partide alese avem de la patru turnee disputate in anul 2009 si de la 85th Masters Hastings-Anglia. Ciprian Muntean si Costin Petrica au incheiat in frunte doua turnee puternice. FRSah propune un proiect intitulat Lectii live pe internet. Ne este prezentata partea a 6-a a articolului intitulat Activizarea turnului in finaluri si importanta ei. In cadrul Interviurilor avem prezentata partea 1 a interviului  cu Anna Zatonskih.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu