joi, 29 septembrie 2011

Scrisoare deschisa catre F.R.Sah

Grava incalcare de regulament la SUPERLIGA
        Anuta Laurentiu

Prin prezenta, Clubul Sportiv CONPET Ploiesti protesteaza impotriva incalcarii regulamentelor in vigoare referitoare la desfasurarea Campionatului National pe Echipe - SUPERLIGA, chiar de catre cei ce au obligatia sa vegheze la respectarea acestor regulamente. Este vorba de cazul " LUGOJ - Fodor Tamas jr."
Echipa C.S.M LUGOJ a solicitat, iar F.R.Sah a aprobat in mod ilegal, mult dupa perioada regulamentara, includerea in lotul largit de jucatori ai C.S.M LUGOJ, a jucatorului strain Fodor Tamas jr..
FRSah a solicitat echipelor participante la SUPERLIGA prezentarea loturilor largite catre FRSah pana cel tarziu in data de 22 septembrie, conform regulamentului in vigoare, cu minim 15 zile inainte de inceperea competitiei :          REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NATIONAL MASCULIN PE ECHIPE  , Art. 4.1. ( d )           
                     

Matul zilei (687)Vă propun spre rezolvare următoarele diagrame de mai jos:

Cupa Europeana pe Echipe - Rogaska Slatina 2011. Rezultate runda 4, Perechi runda 5

http://ecc2011.sahohlacnik.com/images/main/logo03.jpg

Click aici pentru
                                                  (ora locala 15.00, ora 16.00 ora Romaniei)

 Mai multe informatii, poze, partide live, le puteti gasi pe siteul oficial  http://ecc2011.sahohlacnik.com/ sau pe blogul Foisorchess

Rezultate Runda 4- Echipe Fete

Capcane in deschidere (386): Pachet... de primavara


        
Am deschis o noua serie de articole dedicata "capcanelor" si/sau greselilor care pot avea repercusiuni imediate la inceputul partidei. Ne-am gandit ca un astfel de subiect ar fi interesant pentru toti cei care vor sa evite pierderea meciurilor chiar la startul lor.
Credem ca e mai bine ca acestea sa va fie prezentate ca diagrame in momentele "cheie" ale combinatiilor, dupa cateva zile urmand ca postul sa fie actualizat cu continuarea din partida, si cu eventualele comentarii aferente (asta daca nu cumva da cineva solutia inainte, cum s-a intamplat cam de fiecare data pana acum).
            Gennadi Kopjonkin 2325 - Sandor Szabo 2130
Budapest Spring Open 1993 · Semi-Slav: Botvinnik System (D44)

Antrenamentul zilei [29.09.2011] Ratare... tripla!

Morozevich a avut trei posibilitati de a incheia victorios o partida cu Aronian... dar a ales-o pe a patra, si a obtinut doar o jumatate de punct. Partida s-a jucat la Linare, in anul 2007.
           

Albul muta si castiga

Remember 29 septembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 29 septembrie 2008, 2009 si 2010