duminică, 12 iunie 2011

Trofeul Pietroasa, Rezultate finale


 Barbuleanu Serban castiga editia II a trofeului Pietroasa cu 6p din 7. Pe locul 2, Cezar Botez de la Botosani, o surpriza a turneului, iar pe locul 3, Munteanu Ali Eduard.


.
 Barbuleanu Serban castiga trofeul Pietroasa 2011

Munteanu Ali Eduard locul III cu 5p

Matul zilei (578)Vă propun spre rezolvare următoarele diagrame de mai jos:

Garry Kasparov si Sahul in Scoala

    Miercuri 8 iunie a avut loc la Bruxelles lansarea oficiala a Fundatiei Europene de Sah Kasparov, in prezenta lui Garry Kasparov si a lui Jan Callewaert - initiatorul si sponsor al fundatiei si a lui Silvio Danailov, presedinte ECU. La eveniment a participat, alaturi de alti invitati si ziaristi, dl Ion Serban Dobronauteanu vicepresedinte ECU. Viziunea si obiectivele Fundatiei Kasparov sunt prezentate aici iar prima actiune concreta o va fi o prezentare in fata reprezentantilor Parlamentului European in ziua de 20 septembrie avand ca scop obtinerea in viitor a unei recunoasteri oficiale a a sahului pe domeniul invatamantului de la autoritatilor cumunitare.
Cu aceasta ocazie s-a desfasurat si prima intalnire a membrilor Comisiei de Sah in Scoala din cadrul ECU."

Click aici pentru articolul pe Chessbase.com

sursa: FRSah

Campionatul Capitalei Juniori. Rezultate Rundele 1,2,3,4. Perechi Runda 5

Campionatul Capitalei de Sah - Juniori 2011
 Juniori 8 ani

Lista de start


Turneul Regilor, runda1: Furtunos debutul turneului de tinuta regala si derbyuri spumoase


Prin prima mutare 1.d4 jucata la partida Ivanchuk-Radjabov, presedintele FRS – domnul Constantin Dumitriu – a dat startul celui mai puternic turneu masculin al anului care se joaca  anul acesta in lume.