joi, 17 februarie 2011

Matul zilei (463)Vă propun spre rezolvare următoarele diagrame de mai jos:

Sofia: Lantul de cafenele Onda propune o noua tema de meditatie la cafea

Moda cafenelei sahiste revine in Bulgaria!

In zona cea mai centrala din Sofia, un mare lant de cafenele "Onda Coffee Break"  puteti avea o experienta placuta, pe langa nelipsita cafea. Pe langa bauturile dumneavoastra preferate puteti cat timp va beti cafeaua, sa jucati SAH!  Din respect pentru sportul mintii,organizatorii au pregatit mese speciale de sah, unde clientii "Onda Coffee Break" pot sa joace sah!


Onda Chess Topalov Demonstration

Topalov a jucat cu jurnalistii pentru " a se incalzi"

Joi 17 februarie incepand cu ora 17.45 avem "SAH IN DIRECT" la TVR R

Marti seara, incepand cu ora 18.00, am avut la "Sah in Direct" doi copii de doar 8 ani de la clubul Siciliana Bucuresti, Stefan Mihai si Filat Nicolae.
Cei doi copii au demonstrat ca sunt foarte talentati, Stefan Mihai castigand in cele din urma mini-meciul de sah rapid cu 1,5-0,5. In cateva zile vom pune pe You Tube (CLICK AICI), filmuletele acestei emisiuni.

 Joi 17 februarie avem o noua emisiune SAH IN DIRECT la TVR R cu juniorii Clubului Central de Sah!! Incepand cu ora 17:45 o  sa vedeti la tabla cativa dintre cei mai buni jucatori ai acestui club.

Kasparov, primul câştigător al emisiunii " Vrei să fii milionar?" de la televiziunea georgiană

Fostul campion mondial la sah Garry Kasparov, în prezent unul din cei mai charismatici lideri ai opozitiei ruse, a facut spectacol luni seara, în cadrul emisiunii "Cine vrea 20.000?" versiunea georgiana a celebrei emisiuni "Vrei sa fii milionar?" difuzata de canalul Rustavi-2

Genialul Gary Kasparov face spectacol si in concursurile de cultura generala

Sarata - Monteoru: CAMPIONATUL NATIONAL DE SAH :Masculin: rezultate dupa runda 6 ; Feminin: Rezultate runda 5

CAMPIONATUL NATIONAL DE SAH - Sarata-Monteoru 2011

 

Masculin, Runda 6 rezultate, clasament, runda 7 perechi