duminică, 13 februarie 2011

CAMPIONATUL NATIONAL DE SAH, rezultate runda 2, perechi runda 3

CAMPIONATUL NATIONAL DE SAH


Masculin

Isi va apara Anand titlul de Campion Mondial la sah in India?

Dupa ce Londra s-a retras din cursa pentru organizarea Campionatului Mondial 2010, India a facut un pas inainte si a facut o oferta de organizare a evenimentului.
Video: Petrescu Cristian-Nuta Dan, una dintre cele mai spectaculoase emisiunii "Sah in Direct" de pe TVR R din ultimele saptamani

La TVR R au continuat si vor continua emisiunile "Sah in Direct". Se pare ca ideea initiala de a avea zilnic "Sah in Direct" este dificil de realizat din motive care nu tin de dorinta noastra. Chiar si asa, vom continua cu o frecventa de doua-trei emisiuni pe saptamana. Penru saptamana viitoare, avem deja programate doua emisiuni "Sah in Direct" pentru marti si joi.
De circa o saptamana, am inceput sa uploadam de zor pe YouTube filmulete cu emisiunile anterioare. Deja am uploadat peste o suta de filmulete, si vom continua sa facem acest lucru. Pentru cei interesati, iata si adresa canalului nostru de YouTube: http://www.youtube.com/user/Aspidazzo?feature=mhum 
De altfel, pe banda din dreapta a siteului nostru poate fi gasit un banner You Tube, si daca dati click acolo ajungeti de asemenea tot la canalul nostru de filmulete "Sah in Direct" de pe You Tube.
Una dintre cele mai spectaculoase emisiuni din ultimele saptamani a fost cea care a avut drept protagonisti doi prieteni ai nostrii, Petrescu Cristian si Nuta Dan
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/181527_1703888768345_1571780567_2363360_1403898_n.jpg
Petrescu Cristian (Indianu', ELO 2115) si Nuta Dan (ELO 2089) au contribuit la una dintre cele mai spectaculoase emisiuni "Sah in Direct" din ultimele saptamani.

Iata, pentru cei care au ratat aceasta editie de "Sah in Direct", filmuletele emisiunii cu meciul Petrescu-Nuta:

Matul zilei (459)Vă propun spre rezolvare următoarele diagrame de mai jos:

Ehsan Ghaem Maghami a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a disputat un simultan impotriva a 614 adversari

Continua competitia dintre Israel si Iran

Ghaem Maghami
Ehsan Ghaem Maghami a intrat in Cartea Recordurilor acum cateva zile dupa ce a disputat un simultan de sah impotriva a 614 adversari. El a infruntat mai mult de 600 adversari in mai mult de 25 de ore de siumltan. Din numarul de 614 partide, Maghami a castigat 590, a pierdut 8 si a remizat 16, strabatand o distanta totala de 55 kilometri in timp ce s-a deplasat de la un adversar la altul.
Este una dintre rarele situatii cand se vorbeste despre sah in mass-media. Stirea despre recordul lui Ghaem a fost difuzata de catre AFP, ISNA, The New York Times, HJL, HRF, Inquirer, France24 samd.

Cand sahul face reclama restaurantelor


O mare companie de fast-food a realizat o reclama interesanta care nu poate decat sa ii bucure pe iubitorii de sah.  O alta reclama are ca tema o partida de sah intre produsele fast-food.


O sa vedeti dupa vizionare despre ce este vorba si subiectul amuzant al reclamelor.