duminică, 9 ianuarie 2011

In curand va avea loc "Sah cu Ceausescu" la TVR R!

Anuntam pe aceasta cale o noua nazdravanie: editia a 8-a a turneului de blitz "Sah cu Ceausescu" se va juca...la TV! Asadar, peste doua saptamani, ne vom juca de-a sahul in direct la TVR R, si speram ca vor veni cat mai multi prieteni ai sahului!

 Dan Bujor (stanga), Nicu Jeltopop (dreapta) si ceilalti baieti din echipa "Sah cu Ceausescu" va asteapta sa ne jucam de-a sahul la TV!

FM Dinu Dumitru Daniel a eliminat si al 5-lea adversar la "Sah in Direct" de la TVR R

AICI PUTETI VEDEA UN ALBUM FOTO  CU IMAGINI DE LA "SAH IN DIRECT"

Joi seara, FM Dinu Dumitru Daniel a eliminat un nou adversar in cadrul emisiunii "Sah in Direct". El a eliminat pana acum 5 adversari, si am relatat pe blog cate ceva si despre emisiunile  anterioare (CLICK AICI)

Cat despre meciul de joi, adversarul lui Dinu a fost chiar...subsemnatul, Adrian Stanca. A iesit un meci destul de spectaculos, care putea sa aiba si un alt deznodamant, dupa cum reiese si din partida care urmeaza, cea de sah rapid la cate 15 min de jucator.
Dinu mai are in acest moment de eliminat 2 adversari pentru a intra in posesia premiului de 1700 ron promisi de catre organizatori. Probabil ca stacheta se va ridica pentru Dinu, ne inchipuim ca el va avea de invins in continuare jucatori mult mai buni decat cei care au aparut pana acum. Ramane de vazut si de urmarit, va vom tine la curent cu amanunte.

FM Dinu Dumitru Daniel a facut o buna propaganda sahului pana acum, cu un joc de calitate

Matul zilei (424)Vă propun spre rezolvare următoarele diagrame de mai jos:

"SAH IN DIRECT" pe TVR R - DUMINICA 9 ianuarie orele 16-22 IN RELUARE!

Spectacol frate, pe bune si pe vazute! E in reluare dar merita sa fie vazut!
RELUAREA 'SAH IN DIRECT' VA FI DIFUZATA DUMINICA 9 IANUARIE INTRE ORELE 16-22!
AZI SAMBATA 8 IANUARIE INCEPAND CU ORA 11 VA AVEA LOC O NOUA EDITIE A EMISIUNII-SHOW "SAH IN DIRECT" PE TVR R! In cadrul acestei emisiuni, se va putea urmari o competitie de blitz!
http://l13.sphotos.l3.fbcdn.net/hphotos-l3-ash1/hs750.ash1/164195_1646798701129_1571780567_2266528_1835993_n.jpg
O partida de sah jucata in ritm de blitz poate fi foarte spectaculoasa ca forma de spectacol TV!