sâmbătă, 1 ianuarie 2011

"SAH IN DIRECT" - INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE A PLAYERULUI PBX

Cum poti sa urmaresti "SAH IN DIRECT"?
Simplu!

Matul zilei (416)Vă propun spre rezolvare următoarele diagrame de mai jos:

O reclama amuzanta: Korchnoi invins de o...vaca!

Intr-o reclama amuzanta aparuta mai demult la TVurile elvetiene, marele sahist Korchnoi, stabilit in aceasta tara de ceva vreme, are dificultati mari in timpul unei partide de sah, fiind invins de catre o...vaca :-)

Tal, invingandu-l pe Kasparov la ultimul turneu

In urmatorul scurt video, il vedem pe Tal invingandu-l pe Kasparov la turneul de blitz de la Moscova, cu scurt timp inainte de moartea sa.

Stiri din sah - 24 din 24 - 01.01.2011

UPDATE 11.42
6. Romanii au participat la Campionatele PanAmericane de sah   

Este 1 ianuarie, avem noi liste ELO!

Carlsen s-a intors pe pozitia de nr 1 mondial in listele ELO de la 1.1.11

 

In 2010 am urnit caruta, in 2011 o sa ne miscam mai cu talent!


http://www.hopa.ro/poze/mare/trabantul_sau_caruta...tot_aia_1219265686.jpg
2010 a fost un an dificil in sahul romanesc, cu putine lucruri bune. Sunt discutii multe la varful sahului romanesc, mai multe grupuri de interese incearca sa castige o lupta care nu se stie daca este in beneficul sahului romanesc...Am fost tot timpul intrebati de la o vreme "voi cu cine sunteti?". Ei bine, noi suntem cu....sahul. Suntem un grup de prieteni, si tot ce facem facem din placere si cu placere. In 2010 ne-am propus multe, sa vedem ce nu am reusit si  ce am reusit.

Am visat-o pe Alexandra Kosteniuk!

AICI PUTETI CITI ARTICOLUL "VISE DE SAHISTI"
Hai noroc si La Multi Ani! Ei bine prieteni, in noaptea de 30 spre 31 decembrie am avut un nou vis care se merita povestit pe acest blog. Un vis...de vis! Se facea ca Alexandra Kosteniuk a venit sa imi ceara ajutorul! Era foarte suparata, si-a pierdut titlul de Campioana Mondiala si joaca foarte prost in ultima vreme, mi-a spus ea la o cafea. In plus, era foarte nemultumita de catre colaboratorii ei, lucru pe care il stiam si eu, deoarece imediat dupa eliminarea de la Campionatul Mondial a dat un interviu usor de citit si inteles printre randuri. (CLICK AICI PENTRU INTERVIU!) . In fine, mi-a povestit anumite lucruri, dar m-a rugat sa pastrez toata discretia in privinta lor.
Nu am avut nici o indoiala, nu am stat sa ma intreb de ce a venit la mine, Adrian Stanca, si nu la un Dvoretsky sau Mikhalicsin. Sau la multi altii. "In sfarsit, m-am gandit eu in vis, cineva ma apreciaza, a inteles valoarea mea!". Mi s-a parut firesc :-)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/96/Alexandra_Kosteniuk_grandmaster.jpg
Alexandra Kosteniuk, o mare campioana care stie ce vrea de la viitorul ei