marți, 27 decembrie 2011

Remember 27 decembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 27 decembrie 2008, 2009 si 20102008

La rubricile O diagrama pe zi si O problema pe zi ni se propun spre rezolvare diagrame. De la Festivalul de Sah Leon, Spania avem o corespondenta. In cadrul Turneelor de Sah avem prezentate runda 4 de la Internacional Ciudad de Pamplona si respectiv runda 11 Elista Grand Prix. In cadrul rubricii Turnee de Sah in Romania de la Memorialul prof. Constantin Radulescu-Valcea 2008, avem listele start, rezultate si perechile. Ne este prezentat Protocolul de colaborare intre ACP si FFE. In cadrul rubricii Diverse avem raspunsurile protagonistilor turneului Grand Prix de la Elista la intrebarea: Este necesar realizarea controlului folosirii calculatoarelor la turneele de campionat mondial?

Aici puteti vedea articolele din 27 decembrie 2008

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 de ore. De la Festivalul de Sah Valcea 2009 Memorialul Constantin Radulescu avem prezentate rezultate, clasamente si perechile. In cadrul rubricii Interviuri avem un interviu cu Magnus Carlsen.

Aici puteti vedea articolele din 27 decembrie 2009

2010

Avem continuarea rubricilor zilnice: matul zilei, miniatura zilei, antrenamentul zilei si stirile din sah 24 din 24 de ore. Fiind inceput de saptamana avem binecunoscuta rubrica de Probleme de logica la inceput de saptamana. De la Campionatul Rusiei avem prezentate doua partide. In cadrul rubricii Interviuri avem un interviu cu Anand Viswanathan si un interviu cu Jan Nepomniachtchi. Pentru promovarea sahului se continua Sah in Direct pe Internet. Avem prezentat un album foto cu tema Sahul iarna si un articol cu Vise de sahist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu