luni, 26 decembrie 2011

Remember 26 decembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 26 decembrie 2008, 2009 si 20102008

La rubricile O diagrama pe zi si Problemele zilei ni se propun spre rezolvare diagrame. De la Turneul de Sah de la Subotica, Serbia avem prezentat clasamentul final si partidele jucate, castigatorul turneului fiind Marin Manolache. In cadrul rubricii Diverse, Anand ne spune ca Fischer nu ar avea nici o sansa azi.

Aici puteti vedea articolele din 26 decembrie 2008

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, miniatura zilei, matul zilei, o problema pe zi, set de probleme si stirile din sah 24 din 24 de ore. De la Festivalul de Sah Valcea 2009 Memorialul Constantin Radulescu si Trofeul Sperantelor avem prezentate rezultate, clasamente si perechile. In cadrul rubricii Legendele sahului avem prezentat Razboiul rece al sahului sovietic. La rubrica Diverse avem Memoria fotografica/eidetica in sah, iar la rubrica Formarea si antrenarea jucatorilor de sah avem articolul intitulat In casa Marilor Maestri. In cadrul rubricii Interviuri avem un interviu cu Vladimir Kramnik.

Aici puteti vedea articolele din 26 decembrie 2009

2010

Avem continuarea rubricilor zilnice: matul zilei si un studiu pe zi. De la London Chess Classic FIDE editia a 2-a avem prezentata puterea gandirii comparative in partida Kramnik-Carlsen. Noul campion al Rusiei, Jan Nepomniachtchi comenteaza victoria sa la Peter Svidler. Avem prezentat un material video cu Anand la Centrul Max Euwe din Amsterdam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu