vineri, 23 decembrie 2011

Remember 23 decembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 23 decembrie 2008, 2009 si 20102008

La rubrica O diagrama pe zi ni se propun spre rezolvare diagrame. In cadrul Turneelor de sah in Romania de la Campionatul Judetean Brasov avem rezultatele finale, iar de la Memorialul Revolutiei din 89 avem prezentat rezultate si clasamentul final al turneului, castigator fiind Emil Pessi. Pentru turneul FIDE Grand Prix avem prezentat Comunicatul de Presa al ACP. In cadrul rubricii Diverse aflam ca MM K.Georgiev va acorda un simultan cu 450 jucatori in luna februarie 2009. O rubrica interesanta este intitulata Recunoasteti personajul?

Aici puteti vedea articolele din 23 decembrie 2008

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 de ore. Turneele Online Colosseum intra in vacanta de iarna. In cadrul Turneelor de Sah in Romania la Resita s-a desfasurat Cupa Mos Craciun. In cadrul Interviurilor avem prezentat un interviu cu Vugar Gashimov. Avem o cronica de la Open London Chess Classic. In cadrul rubricii Legendele sahului il avem pe Uimitorul Bobby Fischer si meciul dintre Spassky-Korchnoi. In cadrul rubricii Diverse aflam ca Magnus Carlsen va fi secondantul lui Anand pentru meciul cu Topalov.

Aici puteti vedea articolele din 23 decembrie 2009

2010

Avem rubricile zilnice: antrenamentul zilei, miniatura zilei, matul zilei si un studiu pe zi. De la Memorialul Revolutiei din Decembrie 89 blitz avem clasamentul final dupa 11 runde si un album foto. In cadrul Interviurilor avem prezentat un interviu cu Hou Yifan. O frumoasa initiativa de promovare a sahului avem prin rubrica online Sah romanesc direct pe Internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu