luni, 19 decembrie 2011

Remember 19 decembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 19 decembrie 2008, 2009 si 20102008

La rubricile O diagrama pe zi si Finalul zilei ni se propun spre rezolvare diagrame. In cadrul Turneelor de sah in Romania de la Izvorani avem prezentat meciul amical Romania-Turcia. Kirsan Ihymzhinov a tinut o conferinta de presa. In cadrul Turneelor de Sah Online Colosseum avem invitatia la doua turnee 7 runde, 5+0 si 11 runde, 3+0.

Aici puteti vedea articolele din 19 decembrie 2008

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei, o problema pe zi si stirile din sah 24 din 24 de ore. In cadrul Turneelor de sah in Romania de la Memorialul Revolutiei din Decembrie 89 avem prezentate rezultatele, clasamentul si perechile iar de la Memorialul Mihail Breaz editia I avem rezultatele si clasamentul. In cadrul Legendele sahului de la meciul Boris Spassky-Viktor Kortchnoi avem prezentate 8 partide. In cadrul rubricii Articole si taieturi din ziare despre sah avem articolul Copii 1-Astronautul 0, la Sahul vazut de altii pe net avem articolul intitulat Nu ma mai indoiesc in privinta computerului. In cadrul rubricii Diverse: Eduard Gufeld, este tinta glumelor (acide ale) lui Petrosian.

Aici puteti vedea articolele din 19 decembrie 2009

2010

Avem rubricile zilnice: matul zilei si un studiu pe zi. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem de la Memorialul Revolutiei din Decembrie 89 rezultate si perechile. De la Cupa Rin Grand Hotel avem rezultatele si perechile, iar de la Grand Prix Juniori 2010 avem clasamentele finale. In cadrul rubricii Diverse avem o partida a lui Akiba Rubinstein. In cadrul rubricii Interviurilor avem un interviu cu Dronavalli Harika.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu