marți, 13 decembrie 2011

Remember 13 decembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 13 decembrie 2008, 2009 si 20102008

La rubrica O diagrama pe zi ni se propun spre rezolvare diagrame. De la Campionatul brazilian de sah, Porto Alegre avem prezentat clasamentul dupa runda 7 si perechile rundei 8, de la 2008 Pearl Spring Chess Tournament, Nanjing, China avem rezultatele rundei 3, clasamentul si partide jucate, de la Campionatul Greciei, Rodos avem clasamentul final, iar de la Bundesliga avem clasamentul dupa runda 7. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem prezentate turneele Memorialul Victor Cuciuc, Braila, Cupa de Iarna, Sibiu si festivalul de Sah Valcea 2008.

Aici puteti vedea articolele din 13 decembrie 2008  

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. In cadrul Turneelor de sah avem obisnuita corespondenta transmisa de la turneul din Benidorm si o partida comentata a invingatorului turneului, de la London Chess Classic avem partidele rundei a 2-a. In cadrul Interviurilor ii avem pe Dobre Claudiu si pe Hou Yifan. In cadrul Turneelor de Sah in Romania de la Memorialul Revolutiei din Decembrie 89 avem prezentata lista provizorie a jucatorilor inscrisi. In cadrul rubricii de Sondaje: care sunt hobby-urile noastre? In cadrul rubricii Diverse: Wesley So aproape de implinirea unui vis-de a ajunge Super GM si Sahul vazut de altii pe net: Salieri in Tara Minunilor.

Aici puteti vedea articolele din 13 decembrie 2009

2010


Rubricile zilnice continua cu: Matul zilei, Un studiu pe zi, Miniatura zilei, Antrenamentul zilei si Stirile din Sah 24 din 24 ore. In cadrul Interviurilor avem prezentat interviul cu Mark Dvoretsky. De la Memorialul Revolutiei din Decembrie 89 editia a IX-a avem prezentata invitatia de participare la turneu. Fiind inceput de saptamana se continua rubrica de Probleme de logica la inceput de saptamana. Avem o corespondenta cu Zawadzka Jolanta cu o poveste si doua pozitii prezentate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu