miercuri, 7 decembrie 2011

Remember 07 decembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 07 decembrie 2008, 2009 si 20102008

La rubrica O diagrama pe zi ni se propun spre rezolvare diagrame. De la Campionatul brazilian de sah, Porto Alegre avem prezentate lista start cu jucatorii inscrisi si perechile de la runda 1, de la Finala Campionatului National de Blitz avem rezultatele si clasamentul, de la Superfinala de Sah Feminin, Moscova avem perechile rundei 1, iar de la Benidorm aflam ca lider este GM Ivanchuk. Din cadrul Grand Prix-ului, Magnus Carlsen se retrage.

Aici puteti vedea articolele din 07 decembrie 2008  

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. Prin amabilitatea antrenorului si maestrului Volodia Vaisman ne este prezentata lucrarea Metodologia antrenamentului sahist (partea a 25-a). In cadrul Turneelor de sah avem obisnuita corespondenta transmisa de la turneului din Benidorm. In cadrul Interviurilor il avem pe Boris Gelfand.

Aici puteti vedea articolele din 07 decembrie 2009

2010
Rubricile zilnice continua cu: Matul zilei, Un studiu pe zi, Miniatura zilei si Antrenamentul zilei. In cadrul Interviurilor avem prezentat interviul cu Anna Ushenina si interviul cu Mark Dvoretsky. De la 6th Femida Cup, Kharkov 2010 avem prezentata o partida comentata, iar Campionatul Mondial Feminin este transmis live.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu