marți, 6 decembrie 2011

Remember 06 decembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 06 decembrie 2008, 2009 si 20102008
In cadrul rubricilor O diagrama pe zi si Problemele zilei ni se propun spre rezolvare diverse diagrame. De la Open Master Benidorm avem cronica rundelor 4-7. In cadrul rubricii Diverse avem doua articole: o diagrama a Regelui compozitiei sahiste de la Giurgiu, Vecu Florea care ne-a parasit, iar al doilea articol se intituleaza Sa boicotam FIDE!.


2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, miniatura zilei, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. In cadrul rubricii Turnee de sah avem prezentate de la Benidorm rezultate, clasamente si perechile. In cadrul rubricii Lectura si sahul avem prezentata lucrarea Un simultan de sah.

Aici puteti vedea articolele din 06 decembrie 2009

2010

Rubricile zilnice continua cu Antrenamentul zilei, Capcane in deschidere, Un studiu pe zi si Matul zilei. Fiind inceput de saptamana avem Problemele de logica la inceput de saptamana. De la Campionatul Mondial Feminin, Aralik-Turcia avem prezentate rezultatele si perechile. In cadrul rubricii Interviuri avem un interviu cu Dieter Nisipeanu si cu Viswanathan Anand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu