joi, 1 decembrie 2011

Remember 01 decembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 01 decembrie 2008, 2009 si 20102008

La rubricile Finalul zilei, O problema pe zi, O diagrama pe zi si Matul zilei ni se propun spre rezolvare diagrame. De la editia a VII-a a Festivalului Internacional de Ajedrez Hotel Bali (Gran Blitz) avem prezentate rezultatele turneului, de la Bundesliga avem rezultatele pe echipe, de la editia a XXXII-a Turneului International Open Vicente Bonil, Spania il avem castigator pe GM Mihai Suba si este prezentat clasamentul final, iar de la Olimpiada avem clasamentul final la masa 1 unde GM Peter Leko este clasat pe locul intai. In cadrul rubricii Diverse aflam Cine mai are sanse sa ajunga campion mondial acum? si avem Noul format de Campionat Mondial cu 8 necunoscute.

Aici puteti vedea articolele din 01 decembrie 2008

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, curse in deschidere pentru avansati, matul zilei, studiul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. In cadrul rubricii Articole si taieturi din ziare despre sah: Campionul mondial a premiat echipa Cotnari-Politehnica Iasi. In cadrul Interviurilor avem prezentat un interviu cu Alexander Onischuk. De la Cupa Mondiala 2009 avem prezentata o partida. De la turneul din Benidorm avem rezultate, clasamente si perechile.

Aici puteti vedea articolele din 01 decembrie 2009

2010

Rubricile zilnice continua cu Antrenamentul zilei, Miniatura zilei, Un studiu pe zi si Matul zilei. In cadrul Interviurilor avem prezentata partea a 4-a a interviului cu Mark Dvorotsky. In cadrul turneelor de sah in Romania avem prezentate clasamentul final de la Cupa Juventus. Din cartea Soviet Chess scrisa de Nicolai Grekov ni se prezinta o partida.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu