marți, 27 decembrie 2011

Oraşul Copşa Mică şi-a desemnat campionii pe anul 2011 la şah şi tableSibiu / La competiţia de şah, aflată la ediţia a II-a, au participat 16 sportivi Luna decembrie nu este doar luna cadourilor la Copşa Mică ci şi luna în care iubitorii de şah şi table şi-au disputat titlurile de campioni ai oraşului.

AS Amicii Copşa Mică împreună cu Sfatul Bătrânilor şi cu susţinerea Consiliului Local şi a Primăriei oraşului Copşa Mică au organizat zilele trecute, Campionatele orăşeneşti de Şah şi Table.

La competiţia de şah, aflată la ediţia a II-a, au participat 16 sportivi care s-au duelat în grupe de câte opt membri. Primii doi din fiecare grupă au disputat meciuri semifinale şi finale câştigătorii fiind:
Locul 1– Stoica Ilie, campionul oraşului Copşa Mică, 2011
Locul 2 – Lang Alexandru
Locul 3 – Kemeri Stefan.

Campionatul de table, aflat la prima ediţie, s-a desfasurat in sistem eliminatoriu şi a avut 32 de participanti la start. Rezultatele finale au fost:
Locul 1 – Tilea Valer, campionul oraşului Copşa Mică, 2011
Locul 2 – Şoneriu Cristian
Locul 3 – Benko Francisk(care în finala mică şi-a învins soţia, Benko Manuela, singura doamnă din competiţie).

Competitorii au fost premiaţi cu şampanie, diplome şi medalii în cadrul festivităţii deafăşurate la Clubul Seniorilor din Copşa Mică, locul de desfăşurare a competiţiilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu