miercuri, 30 noiembrie 2011

Remember 30 noiembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 30 noiembrie 2008, 2009 si 20102008

La rubricile Finalul zilei, O problema pe zi, O diagrama pe zi si Matul zilei ni se propun spre rezolvare diagrame. De la editia a VII-a a Festivalului Internacional de Ajedrez Hotel Bali (Gran Blitz) avem prezentate rezultatele turneului, iar de la Turneele Online Colosseum avem prezentat clasamentul final. In cadrul rubricii Diverse aflam despre un incident neplacut: Cupa Gaprindashvili a fost furata...!

Aici puteti vedea articolele din 30 noiembrie 2008

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, miniatura zilei, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. Prin amabilitatea antrenorului si maestrului Volodia Vaisman ne este prezentata lucrarea Metodologia antrenamentului sahist (partea a 24-a). De la Cupa Mondiala 2009 avem rezultatele rundei 4 si o partida comentata. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania avem prezentate rezultatele, clasamentele la feminin si masculin de la Campionatul National de Blitz 2009. In cadrul rubricii Articole si taieturi din ziare despre sah: Campionul mondial a premiat campionii nationali. In cadrul Interviurilor avem prezentate doua interviuri cu: Wang Yue si respectiv Li Chao.

Aici puteti vedea articolele din 30 noiembrie 2009

2010

Rubricile zilnice continua cu Antrenamentul zilei, Capcane in deschidere, Un studiu pe zi, Matul zilei si Stirile din sah 24 din 24 ore. In cadrul Interviurilor avem prezentata partea a 3-a a interviului cu Mark Dvorotsky. In cadrul turneelor de sah in Romania avem prezentate rezultate si perechile de la Cupa Juventus. De la Bundesliga ni se prezinta o partida.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu