miercuri, 23 noiembrie 2011

Remember 23 noiembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 23 noiembrie 2008, 2009 si 20102008

La rubricile Finalul zilei, O diagrama pe zi si Pozitii tactice de week-end ni se propun spre rezolvare diagrame. De la Olimpiada ni se prezinta o cronica. La Campionatul Capitalei avem castigator pe IM Costel Burnoiu. Ni se prezinta un film a unei partide celebre dintre un astronaut si calculator. La coeficientii ELO aflam ca Topalov a trecut de 2800.

Aici puteti vedea articolele din 23 noiembrie 2008

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei si capcane in deschidere. In cadrul rubricii incepatorului avem prezentata partea a 6-a Jocul de mijloc si siguranta regelui din cadrul articolului intitulat Cum sa va imbunatatiti jocul de mijloc. In cadrul rubricii Interviuri il avem pe Vladimir Kramnik. Fiind inceput de saptamana avem continuarea rubricii Probleme de logica la inceput de saptamana.

Aici puteti vedea articolele din 23 noiembrie 2009

2010

Rubricile zilnice continua cu: antrenamentul zilei, miniatura zilei, matul zilei, un studiu pe zi si stirile din sah 24 din 24 ore. In cadrul rubricii Aticole si taieturi din ziare despre sah avem de la Braila articolul intitulat Ionel Balcan este instructor de sah de la varsta de 17 ani. In cadrul Turneelor de sah in Romania, de la Turneul de blitz Sah cu Ceausescu editia a 7-a il avem castigator pe Vlad Jianu, avem prezentate partide si un album foto al turneului. Avem o partida comentata a lui Judit Polgar si un interviu cu Mark Dvoretsky (partea 1).

Aici puteti vedea articolele din 23 noiembrie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu