marți, 22 noiembrie 2011

Remember 22 noiembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 22 noiembrie 2008, 2009 si 20102008

In cadrul rubricilor O diagrama pe zi, Matul zilei, Finalul zilei si Problemele zilei ni se propun spre rezolvare diagrame. Avem prezentate performantele de exceptie de la Olimpiada. In cadrul Turneelor de sah online avem prezentata invitatia la 3 turnee Colosseum, iar in cadrul Turneelor de sah in Romania avem de la Brasov Campionatul Judetean.

Aici puteti vedea articolele din 22 noiembrie 2008

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei si miniatura zilei. De la Campionatul Mondial pentru Juniori 2009, Antalya avem prezentate rezultatele pe categorii de varsta la baieti si fete. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania de la Memorialul Octav Troianescu aflam castigatorul turneului care este Florin-George Vladescu, de asemenea avem rezultatele, clasamentul si un album foto din cadrul turneului.

Aici puteti vedea articolele din 22 noiembrie 2009 
2010

Rubricile zilnice continua cu: antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei, un studiu pe zi si stirile din sah 24 din 24 ore. Fiind inceput de saptamana avem rubrica Problemelor de logica la inceput de saptamana. Avem pun interviu cu Natalia Pogonina. De la Campionatul pe echipe al Regatului Unit avem prezentata o partida comentata. In cadrul Turneelor de sah in Romania, de la sectorul 2 Bucuresti avem Cupa Toamnei la sah. Ni se prezinta partea I a articolului intitulat Kasparov, Donner si infinitul regres al cunoasterii.


Aici puteti vedea articolele din 22 noiembrie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu