vineri, 18 noiembrie 2011

Remember 18 noiembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 18 noiembrie 2008, 2009 si 20102008

In cadrul rubricilor Pozitia zilei si O problema pe zi ni se propun spre rezolvare diagrame. De la Olimpiada avem prezentata runda a 5-a. In Senatul Romaniei s-a discutat despre o propunere legislativa referitoare la introducerea disciplinei de sah la invatamantul preuniversitar. Pentru Festivalul Aeroflot Open 2009, Moscova avem prezentat programul si site-ul oficial al turneului. Serialul Kamsky-Topalov a ajuns la final.

Aici puteti vedea articolele din 18 noiembrie 2008

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, miniatura zilei si matul zilei.  In cadrul rubricii Interviuri avem partea a 2-a a interviului cu fiica lui Tal. Avem o partida comentata de la Memorialul Tal. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania de la Memorialul Octav Troianescu si de la Festivalul International de sah Bucuresti avem prezentate rezultate, clasamente si perechile. De la Campionatul Mondial pentru Juniori 2009, fete si baieti - Antalya, avem rezultatele si clasamentele.

Aici puteti vedea articolele din 18 noiembrie 2009 
2010

Rubricile zilnice continua cu: antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei, un studiu pe zi si stirile din sah 24 din 24 ore. Avem prezentata lista start la Turneul Blitz Sah cu Ceausescu editia a 7-a, in cadrul rubricii Turnee de sah in Romania. Magnus Carlsen scrie pe blogul personal despre Campionatul Mondial de Blitz de la Moscova (partea 1). Avem Campionatul Mondial de Blitz 2010, live! De la Memorialul Tal avem o partida comentata, marca Shirov. Din cartea intitulata Questions of Modern Chess Theory, autor Isaac Lipnitsky, avem prezentate fragmente si exemple din fiecare capitol al cartii (partea a 9-a). In cadrul Interviurilor o avem pe Susan Polgar.

Aici puteti vedea articolele din 18 noiembrie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu