joi, 17 noiembrie 2011

Remember 17 noiembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 17 noiembrie 2008, 2009 si 20102008

La rubricile Finalul zilei, O problema pe zi si Matul zilei ni se propun spre rezolvare diagrame. De la Olimpiada de Sah, Dresda avem prezentate rundele 3 si 4. In cadrul rubricii de Interviuri avem prezentat interviul cu MM Antoaneta Stefanova.

Aici puteti vedea articolele din 17 noiembrie 2008

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. Prin amabilitatea antrenorului si maestrului Volodia Vaisman ne este prezentata lucrarea Metodologia antrenamentului sahist (partea a 22-a). In cadrul Turneelor de sah in Romania de la Memorialul Octav Troianescu avem rezultatele rundei 4, iar de la Festivalul Internatioanl de Sah Bucuresti rezultatele rundei 10. De la Bundesliga avem prezentata o partida comentata. In cadrul rubricii Legendele sahului avem 2 articole intitulate: Pe vremea cand sahul era la TV si respectiv Alegerea secundantilor-cum poate sa decida un meci pentru titlul mondial. De la Campionatul Mondial pentru Juniori 2009, Antalya avem prezentate rezultate.

Aici puteti vedea articolele din 17 noiembrie 2009

2010
Pentru Turneul Sah cu Ceausescu Blitz editia a 7-a avem prezentata lista jucatorilor participanti.
Pe noul blog avem continuarea rubricilor zilnice: matul zilei, un studiu pe zi, miniatura zilei, antrenamentul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem de la Bucuresti invitatia la Turneul Sah cu Ceausescu blitz. In cadrul Interviurilor avem prezentat interviul cu GM Pablo Lafuente si partea a 5-a a interviului cu Vladimir Kramnik. Din Campionatul pe echipe al Regatului Unit avem prezentata o partida comentata. Din Apararea Rusa ni se prezinta atacul cu albul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu