marți, 1 noiembrie 2011

Remember 01 noiembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 01 noiembrie 2008, 2009 si 20102008

La rubrica Matul zilei, Pozitia zilei si Finalul zilei ni se propun spre rezolvare diagrame. Pentru turneul Open online Colosseum avem invitatia la maratonul de cinci turnee ce se organizeaza in aceeasi zi, rezultatele finale si clasamentele turneelor. In cadrul rubricii de Interviuri avem prezentat un interviu cu Kramnik. Ne sunt prezentate clasamentul final al miniturneului de tiebreak sistem blitz si finala dintre Nakamura si Ivanchuk de la turneul Cap D'Agde.

Aici puteti vedea articolele din 01 noiembrie 2008

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. In cadrul Turneelor de sah in Romania de la Memorialul Mihai Radulescu, de la Olanesti avem Campionatele Nationale Echipe Mixte de Juniori si de la Cupa Vados 2009 avem rezultate, clasamente si perechi. In cadrul rubricii de Interviuri avem partea a 2-a a interviului cu Ray Robson. La Legendele Sahului avem pe Bobby Fischer: cariera si meciurile sale intr-o carte. FIDE a publicat listele ELO la data de 01 noiembrie 2009. In cadrul rubricii Diverse avem articolul intitulat Sahul, o metoda sigura de educare a elevilor.

Aici puteti vedea articolele din 01 noiembrie 2009

2010

Rubricile zilnice continua cu: antrenamentul zilei, miniatura zilei, matul zilei, un studiu pe zi si stirile din sah 24 din 24 ore. Fiind inceput de saptamana avem prezentate Problemele de logica la inceput de saptamana. In cadrul rubricii Articole teoretice avem partea a 2-a a articolului Sa jucam un sah simplu. La Jocurile Asiei pe echipe din Guangzhou, Humpy Komeru nu va participa la jocurile in cadrul echipei din India.

Aici puteti vedea articolele din 01 noiembrie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu