marți, 6 septembrie 2011

Remember 06 septembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 06 septembrie 2008, 2009 si 20102008

In cadrul rubricii Sondajele saptamanii avem prezentate rezultatele sondajelor efectuate.

Aici puteti vedea articolul din 06 septembrie 2008

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. In cadrul turneelor de sah in Romania avem de la Satu-Mare Cupa Schwab si Grand Prix Junior-rezultate, perechi si clasamente, iar de la Festivalul International Siciliana 2009 avem rezultate, perechi, clasamente si partide comentate. In cadrul rubricii Interviuri avem interviul cu Nigel Short. De la Fermi-Campionatul European de juniori si junioare avem listelele cu perechile si rezultate si partide comentate. In cadrul rubricii Teoria deschiderilor avem prezentata partea a 5-a din Apararea Scandinava. In cadrul Articole si taieturi din ziare despre sah de la Galati aflam ca Sahul incinge atmosfera din parcuri. Prin amabilitatea maestrului Volodia Vaisman s-a continuat prezentarea lucrarii Metodologia antrenamentului sahist (12).

Aici puteti vedea articolele din 06 septembrie 2009 

2010

Rubricile zilnice continua cu: antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei, un studiu pe zi si stirile din sah 24 din 24 ore. Fiind inceput de saptamana avem rubrica Probleme de logica la inceput de saptamana. In cadrul rubricii Partide alese ni se prezinta partida dintre M.Tal-E.Vasiukov. In cadrul Interviurilor il avem pe campionul mondial de juniori Dmitry Andreikin. La rubrica Sahul in scoala avem articolul Ce are sahul in comun cu gandirea creativa? Totul!


Aici puteti vedea articolele din 06 septembrie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu