joi, 1 septembrie 2011

Remember 01 septembrie: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 01 septembrie 2008, 2009 si 20102008

In cadrul articolelor Pozitia zilei si O problema pe zi ni se propun spre rezolvare diagrame. In cadrul Sondajelor avem rezultatele voturilor despre regulamentele si deciziile care nu sunt in spiritul sahului. La Diverse avem decizia defavorabila contra Sabinei Foisor datorita regulamentelor depasite.

Aici puteti vedea articolele din 01 septembrie 2008

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, miniatura zilei, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. In cadrul turneelor de sah in Romania avem de la Eforie Nord Trofeul Centrocoop-rezultate, clasamente si perechi, iar de la Iasi partidele din cadrul Memorialului M.Sadoveanu. In cadrul rubricii Interviuri avem partea 1 cu GM Svetozar Gligoric. De la Fermi-Campionatul European de juniori si junioare under 18 ani avem perechile si rezultate. De la Montreal ni se prezinta o partida comentata. Campionul mondial de sah inspira Botswana. In cadrul rubricii Articole si taieturi din ziare despre sah avem de la Alexandria pe Micii sahisti craioveni ce au dominat competitia teleormaneana, de la Bucuresti Mihai Bursuc castiga semifinala Campionatului National de Nevazatori de la Baile Felix, iar de la Resita aflam ca Tiberiu Manescu a castigat Campionatul Judetean de sah activ.

 Aici puteti vedea articolele din 01 septembrie 2009


2010

Dupa vacanta de vara, ne-am intors si s-au reluat rubricile zilnice cum ar fi: antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. Deasemenea avem afisate listele rating FIDE de la 01 septembrie 2010.

Aici puteti vedea articolele din 01 septembrie 2010
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu