marți, 30 august 2011

Remember 30 august: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 30 august 2008, 2009 si 20102008

In cadrul articolelor Pozitia zilei si Problema zilei ni se propun spre rezolvare diagrame.  

Aici puteti vedea articolele din 30 august 2008 

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, miniatura zilei, matul zilei si stirile din sah 24 ore din 24. In cadrul turneelor de sah in Romania avem de la Eforie Nord Trofeul Centrocoop-rezultate, perechi, clasamente. Avem prezentate 3 partide comentate din care 2 de la Mainz si 1 partida de la Chess Tournament Amsterdam. La rubrica Articole si taieturi din ziare despre sah avem de la Braila: Marina Makropoulou doreste introducerea sahului in scoli, de la Iasi: O noua gradinita unde se poate invata si sah, Daniela Movileanu viseaza la tricoul nationalei Italiei la sah, iar de la Chisinau: Iulian Baltag castiga Trofeul Cupa Independentei. La rubrica Interviuri avem pe Martha Fierro. La Istoria sahului Laurentiu Anuta ne prezinta Istoria sahului prahovean. Avem partea 1 a Articolelor teoretice cu Intelegerea pozitiei Philidor. La rubrica Diverse se face un apel umanitar pentru ajutorarea familiei Stoica.

Aici puteti vedea articolele din 30 august 2009 

2010

In cadrul rubricii Remember articole avem partea a 6-a si ultima a articolelor Bobby Fischer - un mimofant(?!), Catalin Ardelean ne prezinta Gandirea schematica si Jucatorul de sah al lui Maelzel, partea a II-a a articolului Parintele sahului Hipermodern-Louis Paulsen.
De la Memorialul Hanibal Georgescu editia a V-a avem rundele, rezultate, clasamente si un album foto.


Aici puteti vedea articolele din 30 august 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu