sâmbătă, 27 august 2011

Remember 27 august: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 27 august 2008, 2009 si 20102008

In cadrul articolului Pozitia zilei ni se propun spre rezolvare diagrame. 

Aici puteti vedea articolul din 27 august 2008 

2009

Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei (cu o surpriza facuta subsemnatei) si stirile din sah 24 din 24 ore. In cadrul turneelor de sah in Romania avem de la Resita castigatorul turneului Cupa Banatului Montan la sah rapid editia a III-a -clasamente si album foto, iar de la Eforie Nord Trofeul Centrocoop-liste start, rundele si perechile. Avem prezentate partide comentate de la Memorialul Staunton-Londra, Chess Tournament Amsterdam, iar de la Acropolis partida dintre Stefanova Antoaneta si Cristi Chirila. De la Zurich avem simultanul campionilor. In cadrul rubricii Interviuri avem prezentat interviul si o partida cu GM Pavel Elijamov la FIDE Grand Prix de la Jermuk. La rubrica Articole si taieturi din ziare despre sah aflam despre Balcaniada de sah de la Iasi ca a fost mentionata pe site-ul FIDE, iar de la Baile Felix despre Campionatul National de sah pentru nevazatori. Fiind sfarsit de saptamana avem prezentate programele turneelor din tara ce se vor desfasura in weekend. La rubrica Diverse avem Sahistul de la miezul noptii. 

Aici puteti vedea articolele din 27 august 2009 

2010

In cadrul rubricii Remember articole avem partea a 4-a a articolului Bobby Fischer - un mimofant(?!), Ce insemna sa pierzi la Bobby Fischer, partea a 5-a a Jucatorului de sah al lui Maelzel, partea a 2-a a unui Campion al originalitatii-Duncan Suttles, Dragos Dumitrache comenteaza calificarea lui Dieter Nisipeanu la Cupa Mondiala 2010 si IQ si sahul (partea a 2-a). In cadrul rubricii Turnee viitoare avem prezentat programul Memorialului Hanibal Georgescu editia a V-a si lista cu jucatorii inscrisi. Echipa blogului a facut o surpriza subsemnatei acestui articol. 

Aici puteti vedea articolele din 27 august 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu