joi, 25 august 2011

Remember 25 august: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 25 august 2008, 2009 si 2010
2008

In cadrul rubricii Cititorii cu chef de scris avem propuse probleme de sah celebre, iar la rubrica Pozitia zilei - O diagrama pe zi. 

Aici puteti vedea articolele din 25 august 2008

2009


Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. In cadrul turneelor de sah in Romania avem de la Iasi Memorialul Mihail Sadoveanu castigatorii turneului, iar de la Trofeul Municipiului Ramnicu-Valcea avem partidele jucate. In cadrul interviurilor avem partea a 2-a a interviului cu Adrian Mikhalchisin, un interviu si partida cu Serghey Karjakin de la FIDE Grand Prix de la Jermuk. Deasemenea avem partide comentate de la Canadian Open dintre Shirov-Ganguly si 2 partide comentate a lui Timman si Korchnoi. De la Memorialul Danilo-Daja Batricevic-Cetinje, Muntenegru avem partide cu castigatorul turneului. Lista FIDE a jucatorilor calificati la Cupa Mondiala. La rubrica Sahul in lume aflam ca Sahul e in pas cu vremurile. La Diverse avem Nunta lui Pasarelu sub lupa analizelor.

Aici puteti vedea articolele din 25 august 2009

2010

In cadrul rubricii Remember articole avem urmatoarele titluri Bobby Fischer - un mimofant (?!) partea a III-a, Cu capul limpede - teoria sahistilor lenesi, Spassky comenteaza, Petrosian castiga.

Aici puteti vedea articolele din 25 august 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu