luni, 22 august 2011

Remember 22 august: Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 22 august 2008, 2009 si 2010
2008

Clasamentul turneului Open online Colosseum(6), 5+0, 9 runde si partidele jucate la turneu.


Aici puteti vedea articolele din 22 august 2008


2009


Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, miniatura zilei, o problema pe zi si matul zilei. In cadrul turneelor de sah in Romania avem de la Iasi-Memorialul M.Sadoveanu, rezultate, perechi, clasamente. In cadrul interviurilor avem un interviu cu WIM Ekaterina Dolzhikova. Continua seria de impresii si partide de la Memorialul Staunton (partea a 5-a) si partide comentate de la Openul de la Acropolis (partea a 5-a) cu MM grec Efstratios Grivas. In cadrul rubricii Articole si taieturi din ziare despre sah aflam de la Alba Iulia ca Adrian Secheres este un tanar sahist cu performante de nivel mondial, iar de la Sibiu - Francisc Torok este un antrenor care si-a dedicat viata sahului. In cadrul rubricii Turneele viitoare avem prezentata componenta echipelor Romaniei pentru Campionatul European masculin si feminin de la Novi-Sad. De la Nimes avem campionul 2009 la Campionatele Frantei, iar Volodea Vaisman este campionul Frantei la veterani. Se continua articolul Bobby Fischer-un mimofant(?!)-partea a VIII-a in cadrul rubricii Remember articole.

Aici puteti vedea articolele din 22 august 2009

2010

In cadrul rubricii Remember articole avem partea a 3-a a urmatoarelor articole: Jucatorul de sah al lui Maelzel, Catalin Ardelean ne prezinta Gandirea schematica si a celor 100 lucruri pe care trebuie sa le faci in sah inainte de a fi prea tarziu. Costica Lupulescu comenteaza partida sa cu Kiril Georiev partida jucata la Dresda, Din invatatura sahista a lui Garry Kasparov, Povestea lui Valeri Salov in articolul intitulat Mai tare decat Karpov si Kasparov in anii 90 si articolul Teribilul Ivanchuk ridiculizeaza apararea lui Anand.

Aici puteti vedea articolele din 22 august 2010


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu