joi, 18 august 2011

Remember 18 august : Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 18 august 2008, 2009 si 2010


2008

Ni se propun spre rezolvare diagrame in cadrul rubricii Pozitia zilei. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem editia a 8-a a turneului Vara sahista giurgiuveana. La rubrica Diverse il avem pe Doru Rogozenko la care ii spunem La Multi Ani cu ocazia zilei de nastere. Avem o prezentare a jucatorilor romani si castigatorii de-a lungul anilor la Turneul de la Acropolis-Grecia. Invitatia de participare la cel de-al 6-lea turneu online Colosseum, 5+0, 9 runde.
Aici puteti vedea articolele din 18 august 2008

2009


Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, miniatura zilei, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. In cadrul turneelor de sah in Romania avem de la Mangalia Trofeul Callatis seniori si Grand Prix Juniori-rezultate si perechi, iar de la Vara sahista giurgiuveana desfasurat la Miercurea-Ciuc avem prezentata o partida comentata si castigatorul turneului. De la castigatorul Openului Bancpost 2009-Miercurea-Ciuc, Baratosi Daniel, avem doua partide comentate. In cadrul Turneelor viitoare ni se prezinta programele competitiilor Superliga Nationala de sah pe echipe si Festivalul Internatioanl de sah C.S.Siciliana 2009. In cadrul Interviurilor o avem pe WGM Irina Turova. De la Memorialul Staunton avem partea 1 a impresiilor si partide jucate. MM grec Efstratios Grivas comenteaza Openul de la Acropolis.
Aici puteti vedea articolele din 18 august 2009

2010

In cadrul rubricii Remember articole avem Legile lui Murphy si in sah, o partida comentata de MFide Doroftei Nicolae, Catalin Ardelean ne prezinta partea 1 a articolului Gandirea schematica, iar turneul de la Reggio Emilia este comentat de catre Mihail Marin. In cadrul turneelor de sah in Romania avem listele de start, rezultatele si clasamentele jucatorilor de la editia a IV-a Sah cu Ceausescu desfasurat la Ploiesti..
Aici puteti vedea articolele din 18 august 2010Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu