vineri, 12 august 2011

Remember 12 august : Retrospectiva Zilei dupa 3 ani de "Sah cu Ceausescu"- ce aparea pe blog in 12 august 2008, 2009 si 2010
2008

De la Festivalul International de sah Predeal ni se propun diagrame tactice de rezolvat din cadrul acestui turneu. De la runda a 2-a a Festivalului International de sah Predeal 2008 ni se propune un sondaj pentru votarea celei mai bune partida jucata. In cadrul Pozitia zilei ni se propun diagrame de rezolvat.
Aici puteti vedea articolele din 12 august 2008
2009


Rubricile zilnice continua cu antrenamentul zilei, capcane in deschidere, matul zilei si stirile din sah 24 din 24 ore. In cadrul Turneelor de sah in Romania avem rezultatele, perechile si clasamentele de la Open Arad 2009-seniori si juniori. La Interviuri avem partea intai a interviului cu Serghey Shipov intervievat de catre Natalia Pogonina. In cadrul rubricii Partide alese ni se prezinta partida comentata dintre David Navara-Rafael Vaganian de la Ordix Open si de la Turneul British Championship (partea a 2-a) avem partide comentate. De la Campionatul Uniunii Europene la sah pentru juniori desfasurat la Mureck avem rezultate, perechi si clasamente. Pentru sfarsitul de saptamana ni se prezinta programul turneelor din tara. In cadrul rubricii Articole si taieturi din ziare despre sah Academia Catavencu scrie despre un Cutremur in sahul romanesc, iar despre Daniela Movileanu aflam ca este romanca ce va reprezenta Italia la Campionatele Mondiale din Turcia. Ni se prezinta evolutiile sahistilor vasluieni, iar la Acropolis Open din Grecia aflam tragedia intamplata in runda 1 a turneului.


Aici puteti vedea articolele din 12 august 20092010

In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania avem de la Arad Open 2010-rezultate si perechi. Stirile zilei din sah 24 din 24 ore.


Aici puteti vedea articolele din 12 august 2010


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu