marți, 7 iunie 2011

Botosani - Mihai Balta a castigat Cupa Romaniei la sah prin corespondenta!


Mihai BALTA


Pana in urma cu cativa ani, "juca" pe tabla de sah a politicii, astazi prefera doar "jocurile" deschise, corecte, in confruntarea directa si onesta cu sportul mintii.
Fost viceprimar, prefect, deputat si politician din prima linie a social-democratiei botosanene, Mihai Balta a obtinut Locul I - Castigator al Cupei Romaniei - editia jubiliara XX la sah prin corespondenta - e-mail-internet, cu un rezultat de exceptie, castigand neinvins cu 13,5 puncte, din 14 posibile, Trofeul - constand in Cupe si Diplome - fiind inmanat in zilele de 4-5 iunie, la Brasov.

Palmaresul sportiv al lui Mihai Balta este mai mult decat impresionant: capitan al echipei Romaniei (jucator la masa I), echipa participanta la un turneu european de sah prin internet in curs de desfasurare, echipa Romaniei avand ca adversare in semifinala echipele Rusiei, Slovaciei, Norvegiei, Turciei, Suediei, Croatiei, Olandei, Angliei.

Este, totodata, component al echipei selectionatei internationale la meciul de sah prin internet intre Asia-Africa si selectionata restului lumii.

Nu in ultimul rand, Mihai Balta este semifinalist al Campionatului European de Sah prin internet.

De asemenea, a fost component al echipei de sah Divizionare A "Medicina" Iasi si campion al judetului Botosani.


Scris pe http://stiri.botosani.ro/stire/29499/Mihai+Balta+a+castigat+Cupa+Romaniei+la+sah+prin+corespondenta!.html

Un comentariu:

  1. Felicitari d-le Balta! Am avut placerea sa joc ( pardon, sa pierd...) cu dvs. la corespondenta, pe vremea cartilor postale. Va doresc mult succes in competitiile viitoare! Sunt impresionat sa vad cum continuati cu nestavilita energie si cate succese obtineti.

    RăspundețiȘtergere