miercuri, 25 mai 2011

Oradea: Maestrul Fide, Dan Rat sustine un simultan de sah în Orăşelul Copiilor

Copiii care iubesc sportul minţii, aşteptaţi la un simultan de şah, la Orăşelul Copiilor sustinut de maestrul Fide, Dan Rat

Sâmbată, de la orele 10.00, cei mai tineri şahişti din Oradea îşi dau întâlnire în Orăşelul Copiilor pentru a participa la un simultan de şah acordat de maestrul FIDE din Oradea, Dan Ovidiu Raţ. Se doreşte ca evenimentul să amintească de simultanul din 2000.

Şah în Orăşelul Copiilor
Oradea: Orăşelul Copiilor

Evenimentul se desfăşoară în organizarea arbitrului internaţional Fleisz János, preşedintele Fundaţiei Sapientia Varadiensis din Oradea, cu sprijinul municipalităţii orădene şi doreşte să amintească atât de simultanul din 1900, când a fost prezent la Oradea campionul mondial la şah, cât şi de cel din 2000, când a fost prezent campionul european.

Simultan pentru toţi copiii

La simultan pot participa toţi cunoscătorii acestei discipline sportive, care au vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani. Câştigătorii, cei care obţin remiza sau pur şi simplu joacă bine vor primi din partea organizatorilor diplome, medalii şi numeroase premii în obiecte. Înscrierea concurenţilor se va face pe loc, nefiind taxă de înscriere. Regulamentul de joc al competiţiei va fi prezentat la începutul acţiunii.

Un comentariu: