sâmbătă, 16 aprilie 2011

Sabina Foisor, victorie la campioana en-titre Irina Krush in prima runda a Campionatului feminin SUA

 
IM Irina Krush (2472)-WGM Sabina Foisor (2350) 0-1! aseara tarziu, in prima runda a Campionatului feminin al SUA editia 2011

Cel mai surprinzator rezultat al primei runde de la Campionatul Feminin al SUA editia 2011 a fost victoria Sabinei Foisor cu Negrul, la Irina Krush, campioana editiei de anul trecut. Supusa unei presiuni puternice la rege, Irina Krush a gafat si a permis un sah devastator de turn in urma caruia a pierdut dama, fiind nevoita sa cedeze.
Va prezentam mai jos si partida. Foarte interesante declaratiile date de catre Sabina Foisor inainte de partida; ea a declarat ca tragerea la sortii i-a adus o asemenea adversara in prima runda, cu Negrul. Mai mult, Sabina declarase ca se teme ca va iesi pe ultimul loc anul acesta!
Speram cu totii ca aceasta victorie sa-i dea mai multa incredere in propriile posibilitati, si-i uram mult succes mai departe! 


IM Irina Krush (2472)-WGM Sabina Foisor (2350) 


(SURSA SI FOTO: http://www.saintlouischessclub.org )

9 comentarii:

 1. Game viewerul nu merge bine in IE8; tabla este decalata in jos astfel ca sunt vizibile doar liniile 6, 7 si 8 ale tablei. Linia 8 a tablei incepe exact de sub locul in care ar trebui sa fie linia 1.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu fiti ridicoli, cel mai popular browser este (inca) IE; daca sunteti in business-ul asta pe internet, ati face mai bine sa va asigurati ca va functioneaza site-ul in tote browser-ele (in special in cel cu popularitatea cea mai mare). Si sa multumiti cand primiti feed-back, nu sa dati raspunsuri in doi peri!

  RăspundețiȘtergere
 3. bineee irina ! te luam la mondiale

  RăspundețiȘtergere
 4. Cel mai popular browser este IE pentru ca vine cu fiecare windows de pe lumea asta. Dar imediat userii downloadeaza Chrome sau Firefox. Nu fii ridicol...
  Vezi ca pana si Youtube nu mai "suporta" IE, deci nici macar ei, cu resursele lor (Google) nu vor sa se mai complice cu gunoiul asta sinistru de la Microsoft.

  RăspundețiȘtergere
 5. Se zice "nu fi ridicol" dar nu e asa de important.
  Intre Google si MS e o competitie pe mai multe planuri (inclusiv browsere) asa ca nu ma mira ca Google nu suporta IE. Asta cu imediat userii downloadeaza Chrome sau Firefox e valabila in proportie de 60%, 40% reprezinta cota de piata IE. O cautare simpla o sa confirme ce am zis.
  Pana la urma nici asta nu e important, adminul blogului isi poate genera singur statistici care sa-i spuna care e cota utilizatorilor IE pentru acest blog. Game viewer-ul tot nu merge cum trebuie in IE; cel de la chesstempo merge.
  Just FYI.

  RăspundețiȘtergere
 6. Firefox (35%); Internet Explorer (30%); Chrome (25%); Opera (5%); Safari (1%); AppleCoreMedia (<1%); Flock (<1%); X (<1%); Apple-PubSub (<1%); Mobile (<1%).
  Statistica este pe ultima saptamana. Sper ca vom putea discuta acum si despre evolutia Sabinei.

  RăspundețiȘtergere