vineri, 4 martie 2011

„Cupa mărţişorului la şah”

 


Un album foto de la acest eveniment, il puteti urmari aici 

„Cupa mărţişorului la şah” pentru elevele sectorului 2Elevele din sectorul 2 au participat vineri, 4 martie a.c., la competiţia sportivă „Cupa mărţişorului la şah – ediţia 2011”, pe care primarul Neculai Onţanu a dedicat-o tuturor tinerelor care iubesc sportul minţii şi provocările prilejuite de concursurile importante.
Odată cu venirea primăverii, primarul sectorului 2 a dat startul la noi competiţii sportive desfăşurate între elevele din unităţile de învăţământ de pe raza sectorului, pentru a le da şansa petrecerii timpului liber într-un mod plăcut şi organizat.
De această dată, a fost vorba de întrecerea intitulată „Cupa mărţişorului la şah”, dedicată doar reprezentantelor sexului frumos şi desfăşurată vineri 4 martie a.c., la sediul Centrului Administrativ din strada Chiristigiilor numerele 11 – 13.
Concursul a reunit aproximativ 100 de eleve din clasele I - IV, respectiv V-VIII din unităţile de învăţământ ale sectorului 2, care s-au luptat, timp de câteva ore, pentru a-şi arăta măiestria în jocul de şah.
La finalul competiţiei, organizatorii au premiat primele clasate şi au oferit cupe, diplome, dulciuri şi cadouri tinerelor care au dovedit că ştiu să facă faţă cu mult succes unei întreceri sportive deosebite.

sursa : ps2.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu